Barça

A la Xina confirmen el fitxatge

Paulinho, fet. Felipe Scolari, el tècnic del Guangzhou, i Zheng Zhi, el capità, van analitzar ahir la marxa del brasiler al Barça, un traspàs que per tots dos significa un gran reconeixement a la lliga xinesa, poc acostumada a vendre les seves figures a Europa

Per si encara hi havia algun dubte sobre el fitxatge de Paulinhho pel Barça, la certificació la van donar ahir Felipe Scolari, l’entrenador del Guangzhou Evergrande, i Zheng Zhi, el capità de l’equip, que després del partit de lliga contra el Henan Jianye, un duel que Paulinho ja no va disputar amb el permís del Guangzhou, van analitzar la sortida del migcampista brasiler. “Paulinho és una gran pèrdua, però també un reconeixement al futbol xinès. Els grans clubs miren la nostra lliga. És un jugador amb unes grans qualitats individuals que brilla tant a la Xina com a la selecció del Brasil”, va afirmar Scolari, que fins i tot es va referir a l’elevada xifra, 40 milions d’euros, que pagarà el Barça per incorporar-lo. “L’alt preu que paga el Barça al Guangzhou és un molt bon reconeixement per al club.” Zheng Zhi, per la seva part, va afirmar que el fitxatge de Paulinho era tot un honor per a la lliga. “El seu traspàs al Barcelona és un honor no només per a Paulinho, sinó també per a tots els clubs de la lliga xinesa. Li desitgem molta sort.” Poc abans d’aquestes declaracions, de fet, ja havien transcendit a través de les xarxes socials unes fotografies de Paulinho a l’aeroport de Guangzhou, esperant l’avió que l’havia de portar a Londres, on s’estarà uns dies abans d’aterrar a Barcelona, entre dimecres i dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)