Barça

Dembélé seguirà apartat i sancionat

Mercat. El Dortmund va confirmar que el francès continuarà al marge de l’equip i el seu futur podria estar més a prop del Barça

El futur d’Ousmane Dembélé podria estar una mica més a prop del Barça. I és que tot i que el seu club, el Borussia Dortmund, continua sense pronunciar-se oficialment sobre la seva possible sortida al conjunt blaugrana, sí que va fer ahir un pas que dona alguns indicis d’on pot acabar jugant la temporada vinent. Dijous passat, el jugador no es va presentar a la sessió d’entrenament, cosa que li va ocasionar ser suspès i multat –fins i tot s’havia negat a parlar amb els dirigents– i ahir, el club alemany, després de reunir-se la nit anterior amb ell tal com ja havia anticipat el seu tècnic, Peter Bosz, va emetre un comunicat assegurant que la situació de Dembélé continua sent la mateixa. És a dir, es manté la sanció i s’entrenarà apartat del grup fins a noves ordres.

“Té l’oportunitat de completar una formació individual fora del grup i la nostra atenció se centra ara en la preparació de l’equip per a l’inici de la Bundesliga el cap de setmana que ve a Wolfsburg”, explica el comunicat del Dortmund, que també afegeix que no farà més comentaris sobre aquest nou dictamen respecte a la situació de Dembélé. La mala maror entre el club de Westfàlia i el jove davanter francès sembla que ja està instal·lada. Segons va assegurar la revista esportiva Kicker, el Dortmund hauria assegurat a Dembélé que en cas de rebre una bona oferta dels grans d’Europa no li dificultarien la sortida, cosa que no ha succeït, i aquest s’intueix com un dels possibles motius que han dut el jove davanter, de només 20 anys, a declarar-se en rebel·lia. El Barça va oferir 80 milions d’euros més variables per Dembélé, però el Dortmund va refusar l’ofert, va emplaçar el club blaugrana a una nova reunió i va assenyalar que per uns 120 milions d’euros, estaria disposat a despendre’s del francès, encara que tot fa preveure que per menys, també hi accediria. D’aquests, un 25% serien per al Rennes, que fa un any, va vendre Dembélé al Dortmund per 15 milions d’euros. Atès tot plegat, per al Barça, si vol aconseguir el seu fitxatge, és el moment de tornar a moure fitxa i presentar una nova oferta, millorada, després que el Dortmund ja sigui conscient que el desig de Dembélé és jugar la temporada que ve al Camp Nou. Les properes dates ho acabaran de dictaminar.

Noms de possibles relleus

A Dortmund ja es fan a la idea que perdran Dembélé i ja sonen noms de possibles substituts. Segons Sky Sports Deutschland, Federico Chiesa (Fiorentina), Iñaki Williams (Athletic) i Max Cornet (Olympique de Lió) són els candidats.

EL COMUNICAT

“Té l’oportunitat de completar una formació individual fora del grup”

QÜESTIÓ DE DINERS

El Dortmund va refusar una primera oferta, de 80 milions més variables

I a Liverpool ja retiren publicitat de Coutinho

X.S.

Si la possible arribada d’Ousmane Dembélé al Barça sembla més propera que mai, també es pot dir gairebé el mateix de Philippe Coutinho. El tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, ja va mostrar dissabte certa resignació a perdre el jugador brasiler, assegurant: “Hi ha uns caps que decideixen si es ven o no un jugador i jo ho he d’acceptar.” Ahir, a més, hi va haver noves pistes que indiquen que la sortida de Coutinho es podria produir molt aviat, ja que a la botiga oficial del club anglès van començar a retirar la publicitat amb la cara de Coutinho, que ha demanat el transfer request al Liverpool per poder veure així materialitzada la seva voluntat, que és abandonar el conjunt del Merseyside aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)