Barça

Deulofeu debuta en partit oficial amb nervis i sacrifici

Apagat. El de Riudarenes, més preocupat per les tasques defensives, no va estar gaire encertat amb la pilota als peus i es va mostrar poc incisiu per desbordar Carvajal a l’esquerra

Després d’una bona actuació al Gamper, Ernesto Valverde va tornar a apostar per Gerard Deulofeu en l’onze inicial per a la banda esquerra en un partit de gran nivell com és un clàssic. El de Riudarenes va tornar a debutar en partit oficial amb el Barça disputant 58 minuts de partit, en els quals es va mostrar voluntariós però amb nervis amb la pilota als peus. L’extrem esquerrà va començar l’encontre més entregat en tasques defensives que no pas ofensives i li va costar entrar en la dinàmica d’atac de la dupla Messi-Suárez.

Deulofeu va estar bé en defensa, voluntariós i ajudant Jordi Alba en tots els atacs del Real Madrid per la banda esquerra, que van ser pocs, ja que els blancs es van bolcar ofensivament a la banda d’Aleix Vidal. Però en atac es va mostrar apagat a causa dels evidents nervis pel fet d’haver estat l’elegit per substituir Neymar, com a extrem esquerre, en un clàssic. En molt poques ocasions va intentar desbordar Carvajal per velocitat, la seva millor arma, i tampoc va trobar facilitat per associar-se amb els seus companys d’atac. Quan rebia la pilota, li costava mirar endavant i sovint tocava cap enrere, facilitant la defensa del lateral madridista sobre ell.

La millor acció de l’extrem blaugrana va arribar en el minut 52, quan va tenir una ocasió clara per empatar el partit, però la seva centrada no la va poder rematar per poc Leo Messi a un metre de la porteria. Sis minuts després, Valverde el va substituir per donar entrada a Denis Suárez, que es va mostrar més incisiu que el de Riudarenes. Queda clar que Deulofeu pot demostrar molt més, però també que és necessari un recanvi amb garanties per a Neymar. No es pot fallar en aquest fitxatge.

DEBUT

Deulofeu va tornar a jugar al Camp Nou en partit oficial amb molts nervis

VOLUNTARIÓS

El de Riudarenes va ajudar Jordi Alba en tasques defensives a la banda esquerra

SUBSTITUÏT

Valverde va donar entrada a Denis Suárez per Deulofeu en la segona meitat

Semedo no va disputar cap minut

El portuguès Nélson Semedo, l’altre fitxatge del Barça en aquest estiu, no va gaudir de cap minut en el partit d’ahir i no va poder debutar oficialment amb la samarreta blaugrana. Tal com s’esperava, Aleix Vidal va ser l’home triat per Ernesto Valverde per al lateral dret i va disputar tot l’encontre. El de Puigpelat va destacar en atac per les seves internades per la banda dreta i per la seva rapidesa. Però a la zona defensiva va perdre diverses pilotes perilloses i es va veure superat per Marcelo i per Bale.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)