Barça

Molt difícil

Sergio Busquets admet que l’1-3 és pràcticament definitiu, tot i que el resultat no reflecteix el que s’havia vist sobre la gespa

“El Madrid ha estat letal en els contraatacs”

“Se’ns ha posat molt difícil, per no dir impossible”, va admetre tot just acabat l’enfrontament Sergio Busquets, que va considerar que l’1-3 final no reflectia el que s’havia vist al terreny de joc. “Ha estat un partit igualat, amb ocasions de gol per als dos equips, però ells han fet el 0-1, un gol molt important. Després, el Real Madrid ha estat letal en els contraatacs.” Sergio Busquets, que no va voler entrar a valorar l’actuació de l’àrbitre, va admetre que cal fer incorporacions abans que es tanqui el mercat d’estiu, però que en cap cas aquesta necessitat té res a veure amb la desfeta d’ahir contra l’etern rival. “L’equip no necessitat nous fitxatges per aquest resultat, sinó perquè cal renovar-se. Tant sí com no.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)