Barça

futbol

supercopa d'espanya

Sanció de 5 partits a Cristiano Ronaldo

El Jutge de Competició de la RFEF ha decidit sancionar amb 5 partits Cristiano Ronaldo per la seva expulsió i posterior empenta a l’àrbitre en el clàssic de la Supercopa d’Espanya. El portuguès ha rebut un partit de sanció per la targeta vermella i 4 partits més per empènyer l’àrbitre després de ser expulsat. El col·legiat De Burgos Bengoetxea va fer constar a l’acta arbitral l’acció de Cristiano i va escriure: “Una vez mostrada la tarjeta roja, dicho jugador me empujó levemente en señal de disconformidad”. El reglament deixa clar en l’article 96 que la “violència lleu contra els àrbitres” significa una sanció de 4 a 12 partits i així ha estat aplicat pel Jutge de Competició.

El portuguès es perdrà la tornada de demà contra el Barça i els partits de lliga contra el Deportivo, el València, el Llevant i la Real Sociedad. El jutge ha descartat les al·legacions presentades per la segona targeta i els arguments que utilitzaven per minimitzar l’empenta a l’àrbitre. La sanció també inclou una multa de 3.805 euros al jugador i 1.750 al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)