Barça

Resposta contundent contra les acusacions a Bartomeu

Comunicat oficial. El Barça reclama una rectificació als autors de la informació i al mitjà que vinculava el fitxatge de Paulinho a interessos de l’empresa del president blaugrana

El Barça va reaccionar ahir de manera contundent en relació amb la informació que relacionava el fitxatge de Paulinho Bezerra dins del marc d’una operació per afavorir els interessos de l’empresa del president blaugrana, Josep Maria Bartomeu. En concret, la informació vinculava el fitxatge amb els interessos entre Adelte Group –companyia dedicada a la construcció de passarel·les per a ports i aeroports i que té Josep Maria Bartomeu com a soci i conseller delegat– i Evergrande Group, patrocinador i propietari del Guangzhou, club d’origen del migcampista brasiler. A banda de denunciar la falsedat d’aquesta notícia, el Barça també va informar mitjançant un comunicat oficial que ha efectuat diversos requeriments de rectificació als autors de la informació, així com al mitjà que la va publicar, sense citar explícitament els noms.

La nota adverteix que “atesa la falsedat d’aquesta notícia, i del fet que implica la imputació d’un delicte, en cas que aquesta rectificació no es produeixi, tant el club com el president, a títol particular, iniciaran les corresponents accions penals”. Aquestes accions, segons prossegueix el comunicat, “també comportaran la petició expressa de les indemnitzacions que s’escaiguin pels danys que aquesta falsedat hagi pogut provocar a la imatge de l’entitat”. La nota conclou afirmant que el Barça “no tolerarà informacions falses que puguin perjudicar el club o les persones que en formen part”, a banda d’apel·lar a la responsabilitat dels professionals i els mitjans que n’han fet ús sense contrastar-les.

Avui, presentació oficial

Després d’anunciar de manera oficial el fitxatge de Paulinho dilluns passat –l’acord de traspàs amb el Guangzhou ascendeix als 40 milions d’euros que marcava la seva clàusula– serà aquest migdia quan el migcampista brasiler es presentarà a les instal·lacions del Camp Nou seguint el programa habitual d’aquests actes. Per començar, la signatura del contracte amb el Barça per a les properes quatre temporades a la llotja de l’estadi (12.45h). Després, ja se’l podrà veure vestit de blaugrana per fer la tradicional sessió fotogràfica sobre la gespa (13.45 h), i tot seguit farà la seva primera roda de premsa com a futbolista del Barça (14.15h). Paulinho, de 29 anys, és a hores d’ara la tercera incorporació que ha efectuat la secretaria tècnica del Barça durant l’estiu, precedida per les de Deulofeu i Semedo.

ADVERTÈNCIA

La nota no explicita el nom dels autors de la notícia, però els avisa d’accions penals si no rectifiquen

PRESENTACIÓ

Aquest migdia Paulinho trepitjarà l’estadi i farà la primera roda de premsa

El club considera que hi ha una “campanya de desprestigi” contra Bartomeu i denuncia amenaces

A banda del comunicat relacionat amb el fitxatge de Paulinho, el portaveu del club blaugrana, Josep Vives, també va denunciar una “campanya de desprestigi” contra Josep Maria Bartomeu i que es va reflectir a les xarxes socials, com Twitter, on l’etiqueta #BartomeuDimissio va arribar a tenir repercussió mundial. “Pel que ha esbrinat el club és una campanya artificiosa i manipulada tenint en compte que la immensa majoria de les mencions no provenien només de fora de Catalunya i d’Espanya, sinó també de fora d’Europa i que es van produir de matinada, fora de l’horari local.” Vives també va denunciar que la campanya va provocar “pressions i amenaces” dirigides al president blaugrana, així com també al seu entorn familiar. “Apel·lem a la responsabilitat dels implicats”, va afegir el portaveu blaugrana, a banda de demanar serenor per assolir els reptes del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)