Barça

Suárez, un mes de baixa; Piqué, dubte per al Betis

Baixa important. L’uruguaià pateix una distensió a la càpsula posterior del genoll dret. Es perdrà els partits de lliga contra el Betis, l’Alavés, l’Espanyol, el debut a la Champions i molt probablement el duel davant del Getafe

El FC Barcelona ha comunicat aquesta tarda que la lesió de Luis Suárez es més greu del que sembla, ja que en un principi es va creure que el davanter només patia un fort cop al genoll dret. Les proves mèdiques, però, han confirmat que l’uruguaià pateix una distensió a la càpsula posterior que l’obligarà a estar-se quatre setmanes a la infermeria. Suárez, doncs, es perdrà els partits de lliga contra el Betis, l’Alavés, l’Espanyol i molt probablement el Getafe; la primera jornada de la fase de grups de la lliga de campions i els duels de la selecció de l’Uruguai contra l’Argentina i el Paraguai.

D’altra banda, el Barça també va informar que Gerard Piqué té una sobrecàrrega a l’adductor de la cama esquerra, el que el fa ser seriós dubte per a l’estrena de lliga de diumenge contra el Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)