Barça

Messi encara no ha signat

Feia alguns dies que es rumorejava que Leo Messi encara no havia signat el seu nou contracte amb el Barça per ampliar la seva vinculació amb el club fins al 30 de juny del 2021, una notícia que va agafar cos dimecres, al Santiago Bernabéu, quan Pep Segura, el mànager esportiu del Barça, va esquivar la qüestió en afirmar que aquest era un tema que estava tractant personalment el president, i que ahir Jordi Mestre, el vicepresident esportiu del club, va acabar confirmant durant la presentació de Paulinho. “Només falta la signatura”, va admetre Mestre, que tot i així es va mostrar optimista. “Té bona pinta i em sorprendria que no es fes. Està tot parlat i acordat.”

Malgrat que tot indica que tard o d’hora Leo Messi signarà oficialment la renovació, l’anunci de Mestre d’ahir xoca amb les informacions que va transmetre l’entitat fa un mes i mig. El 5 de juliol, concretament, el FC Barcelona va anunciar que l’entitat i Leo Messi havien arribat a un acord per ampliar el contracte de l’astre argentí fins al 30 de juny del 2021, i que Messi el signaria “en les properes setmanes”. La bona nova, però, es va ampliar només dos dies després, quan Josep Maria Bartomeu va afirmar en una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio que Messi ja havia signat el seu nou contracte. “Es va signar a final del mes de juny. Computa a l’exercici anterior. Les negociacions han estat llargues, però el que importa és que el Leo serà del FC Barcelona quatre anys més”, va manifestar el president blaugrana. “El tindrem quatre anys més, era el seu desig i el del Barça, també. És un èxit de tots plegats”, va afegir Bartomeu.

Només falta la signatura. Té bona pinta i em sorprendria que no es fes. Està tot parlat i acordat
Jordi Mestre
vicepresident esp. del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)