Barça

futbol

barça

Quatre setmanes sense Luis Suárez

Lesió. L’uruguaià es perdrà les quatre primeres jornades de lliga i el debut en la Champions per una distensió a la càpsula posterior del genoll dret

La tornada de la supercopa deixa una altra mala notícia més enllà de la desfeta al Bernabéu. I és que Luis Suárez estarà aproximadament un mes de baixa com a conseqüència del cop al genoll dret que va rebre mentre disputava una pilota amb el porter madridista Keylor Navas. El davanter uruguaià va acabar el duel amb clares mostres de notar molèsties, i les proves realitzades ahir a la zona afectada van determinar el diagnòstic: distensió a la càpsula posterior del genoll dret. El comunicat mèdic difós pel club indica un temps aproximat de baixa de quatre setmanes.

Si ens fixem en el calendari competitiu, això vol dir, si no s’escurcen terminis, que es perdrà les quatre primeres jornades de lliga contra el Betis, l’Alavés, l’Espanyol i el Getafe; la primera jornada de la fase de grups de la lliga de campions –el 12 o 13 de setembre contra el rival que determini el sorteig– i els duels de la selecció de l’Uruguai contra l’Argentina i el Paraguai. Es tracta, doncs, d’un important contratemps per a Ernesto Valverde, que l’obligarà a buscar una alternativa. En aquest escenari, PacoAlcácer apareix com la primera opció per suplir l’absència a la punta d’atac.

D’altra banda, el Barça també va informar que Gerard Piqué té una sobrecàrrega a l’adductor de la cama esquerra, que el fa ser seriós dubte per a l’estrena de lliga de diumenge contra el Betis. El central barceloní va notar les molèsties durant el duel de dimecres al Santiago Bernabéu i, en el minut 49, Valverde el va substituir per Nélson Semedo com a mesura de precaució. L’evolució durant les properes 48 hores marcarà la disponibilitat de Piqué de cara a l’estrena de diumenge en la lliga.

COP AMB KEYLOR

Es va produir la lesió dimecres quan disputava la pilota amb el porter madridista

PIQUÉ, DUBTE SERIÓS

Té una sobrecàrrega a la cama esquerra i es podria perdre el duel contra el Betis

Sis blaugrana nominats al The Best

La FIFA va anunciar ahir els nominats als premis The Best, que reconeix els millors del curs passat en diverses categories. En aquesta edició, la llista de nominats inclou sis blaugrana: Leo Messi, Andrés Iniesta i Luis Suárez, en la categoria de millor futbolista masculí; i Lieke Martenen en la femenina. Pel que fa al millor tècnic del 2017, Luis Enrique ha estat seleccionat per la feina feta en la seva última temporada al club, així com també Xavi Llorens, que ha dirigit l’equip femení. L’entrega del premi es realitzarà el 23d’octubre a Londres i els aficionats poden votar fins al proper dia 7 en el web de la FIFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)