Barça

“Messi i Iniesta estaran aquí, al Barça, tant com ells vulguin”

Bartomeu. El president va tornar a garantir abans del partit la continuïtat de dos símbols de l’equip com Leo i Andrés, i va referir-se també al vot de censura impulsat per Benedito

Abans del partit, Josep Maria Bartomeu va parlar pels micròfons de Barça TV i ho va fer per mirar d’apagar el foc generat per la situació contractual de dos noms propis com Leo Messi i Andrés Iniesta. “El soci del Barça ha d’estar tranquil. Messi i Iniesta estaran aquí, al Barça, tant com ells vulguin”, va assegurar.

Ahir també es va viure un nou capítol de recollida de firmes per part d’Agustí Benedito al Camp Nou i Bartomeu ho va aprofitar per dir-hi la seva: “Estem vivint aquesta situació de manera natural. Ell [Benedito] considera que hi ha circumstàncies extraordinàries per fer un vot de censura i és respectable. Lògicament no penso el mateix. Totes les àrees del club funcionen perfectament. Patrimonialment estem bé i esportivament s’han guanyat els tres partits de lliga i el soci està il·lusionat amb el nou projecte liderat per Valverde.”

Bartomeu també es va mostrar satisfet amb la plantilla actual i amb l’adaptació per ara positiva dels nous fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)