Barça

Emotiu adeu a Jacint Borràs

Dol. Més de 500 persones van acomiadar l’exdirectiu del FC Barcelona. Hi van assistir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, una àmplia representació del govern i molts dels que van ser els seus companys de junta al Barça

L’església de Santa Eulàlia de Mèrida de l’Hospitalet de Llobregat va quedar petita ahir al migdia per acomiadar l’exdirectiu del Barça Jacint Borràs, que va morir dimarts passat a l’edat de 84 anys.

Borràs era molt familiar, amic dels seus amics, catalanista i barcelonista. Per això, entre les 500 persones que es van reunir per acomiadar-lo, hi havia tota la seva família, un munt d’amics i membres destacats de la política catalana i del barcelonisme.

Hi va haver parlaments de tots els seus fills i també del periodista Xavi Torres, representant els amics i també la premsa.

Borràs va ser un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya i una de les seves filles és Meritxell Borràs, consellera de Governació. Va assistir al sepeli una àmplia representació del govern de la Generalitat, amb el president Carles Puigdemont al capdavant. També hi eren alguns consellers com Jordi Turull, Santi Vila, Josep Rull, Toni Comín i Joaquim Forns, així com l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, i l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias.

A acomiadar Borràs també hi van anar molts dels directius amb els quals va compartir tasques en el Barça sota la presidència de Joan Laporta. Hi eren el mateix Laporta, Rafa Yuste, Toni Rovira, Joan Boix, Albert Vicens, Alfons Godall, Clàudia Vives-Fierro, Joan Franquesa, Josep Lluís Vilaseca, Evarist Murtra, Maria Elena Fort, Josep Ignasi Macià i el seu gran amic Albert Perrín. També va ser a l’església Agustí Benedito, així com Jordi Penas, director del museu del club, i Carles Naval, delegat del primer equip. No hi va anar ningú de l’actual directiva perquè així ho va demanar la família.

El taüt va estar cobert per una estelada, la bandera que va brodar la mare de Jacint Borràs i que la família sempre ha portat a les manifestacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)