Barça

Arda Turan torna al grup

Recuperat. El turc va reaparèixer ahir en l’entrenament després de superar la lesió muscular que es va fer amb la selecció otomana. Els titulars contra el Getafe van fer treball de recuperació

El Barça de Valverde va tornar ahir als entrenaments després de la dura notícia de la lesió de Dembélé, i amb la gran novetat d’Arda Turan. El turc va tornar a la dinàmica de l’equip blaugrana després de superar una lesió muscular que es va fer amb la selecció otomana en la darrera aturada de seleccions.

El migcampista de 30 anys no va voler marxar del club blaugrana cap al Galatasaray en el passat mercat de fixatges i s’haurà de guanyar a pols la possibilitat de tornar a disposar de minuts amb la samarreta blaugrana.

El conjunt de Valverde va començar a preparar ahir el duel de lliga contra l’Eibar que es disputarà demà al Camp Nou (22 hores). Els jugadors titulars dissabte passat contra el Getafe van realitzar treball de recuperació per arribar en perfectes condicions a la cinquena jornada del campionat de lliga. Avui, l’equip es tornarà a entrenar a les sis de la tarda en la prèvia del duel contra l’equip basc, en què el tècnic no podrà comptar amb els lesionats Dembélé i Rafinha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)