Barça

“Personalment, l’adeu de Neymar va ser dur”

Ivan Rakitic. En una entrevista a BBC Radio, el migcampista croat explica com va afectar la sortida del brasiler el vestidor blaugrana

Ivan Rakitic va explicar que en l’aspecte personal va ser “molt dur” veure marxar Neymar del Barça durant l’estiu. “És un dels millors jugadors del món; però no només per això, sinó també perquè és una gran persona. Sempre va ser molt important per al nostre vestidor i és un del millors nois que he conegut en el món del futbol”, va declarar en un entrevista a BBC Radio.

Per al migcampista croat la decisió del brasiler no va ser l’encertada simplement perquè ell “volia tenir-lo a l’equip”. “Però respecto Neymar i el PSG. Si un club pot comprar un jugador que desitja deixar el Barça, cal respetar-ho i desitjar-li la millor sort possible”, va afegir. En aquest sentit, espera que Neymar sigui feliç en el PSG, però que el Barça ha de seguir el seu camí i mantenir-se igual de fort sense el brasiler.

Més enllà de Neymar, Rakitic va elogiar Leo Messi i va reconèixer que ha hagut de variar alguns conceptes del seu joc per adaptar-se al fet de jugar al costat de l’astre argentí: “He hagut de fer moltes coses per Messi, però és el millor del món i potser de la història, i sabem que és diferent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)