Barça

L’Sporting no passa de l’empat i la Juve goleja

Els rivals en la Champions. Primer empat dels de Jorge Jesús en la lliga, just abans de rebre dimecres el Barça al José Alvalade

MOREIRENSE 1 SPORTING 1

MOREIRENSE:Jhonatan, Rúben Lima, Iago Santos, Aberhoune, Koffi (André Micael, 54’), Alfa Semedo, Rafael Costa, Neto, Tozé (Jhonder Cadiz, 85’), Zizo i Ronaldo Peña (Bilel, 74’).SPORTING:Rui Patricio, Piccini, Coates, Mathieu, Coentrão, William Carvalho, Bruno Fernandes (Battaglia, 66’), Gelson Martins, Alan Ruiz (Doumbia, 46’), Bruno César (Medeiros, 77’) i Bas Dost.GOLS:1-0 (43’) Rafael Costa. 1-1 (60’) Aberhoune.ÀRBITRE:Luis Godinho. T.G.: groga per als lcoals Jhonatan, Rúben Lima i Neto per als visitants Coentrão, Coates i Bruno César.

L’Sporting Club de Portugal, el proper rival del Barça en la Champions (dimecres, 20.45 h), va sumar tan sols un punt ahir en la seva visita al camp del Moreirense (1-1). Rafael Costa va avançar l’equip de Manuel Machado després de batre Rui Patricio amb una bona rematada amb la cama esquerra (43’), i el gol de l’Sporting va arribar mitja hora abans del final del partit amb una diana en pròpia porta d’Aberhoune (60’). Aquest és el segon empat consecutiu dels de Jorge Jesús en una setmana, després del dimarts en la copa contra el Marítimo (1-1). L’Sporting, fins ahir invicte en la lliga, perd amb aquest empat el colideratge i el Porto, que divendres va golejar 5-2 el Portimonense, passa a ser líder en solitari amb 21 punts.

La Juve va golejar en el derbi contra el Torí (3-0), amb gols de Dybala, Pjanic i Alex Sandro, i continua colíder de la Serie A empatat amb el Nàpols (18). L’Olympiacòs juga avui al camp de l’AEK d’Atenes (19.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)