Barça

Homenatge a Jacint Borràs

Minut de silenci. La junta directiva del Barça rectifica i el Camp Nou tindrà un record per a l’exdirectiu diumenge vinent abans del partit contra la UD Las Palmas

L’exdirectiu del FC Barcelona Jacint Borràs, que va morir la setmana passada als 84 anys, tindrà l’homenatge que es mereix. La junta directiva del Barça, després de parlar amb la família Borràs, ha rectificat i ha decidit fer un minut de silenci en memòria de l’exdirectiu al Camp Nou diumenge vinent abans del partit contra Las Palmas. Des de la directiva es va explicar la setmana passada que no s’havia fet el minut de silenci en el partit contra l’Eibar perquè, segons el protocol del club, aquests homenatges només es feien a expresidents i exvicepresidents. Aquell mateix dia, es va informar que el minut de silenci es faria ahir al Mini, abans del partit entre el Barça B i el Lugo, tenint en compte que Borràs havia estat president del filial.

Ha estat Carles Vilarrubí, vicepresident institucional, l’encarregat de parlar amb la família de Borràs, entre elles la Consellera de Governació, Meritxell Borràs. El Barça ha convidat la família de Borràs diumenge a la llotja, però han declinat la invitació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)