Barça

“Dels marcatges a Messi, hem de treure avantatge”

Ernesto Valverde. L’entrenador del Barça avisa del perill de l’Sporting de Portugal i explica que no creu que els marcatges individuals siguin positius per al rival

Ernesto Valverde, des de Lisboa, ha ofert avui la roda de premsa prèvia al partit contra l’Sporting de Portugal. Aquestes són les seves millors frases.

L’SPORTING: “És un equip molt fort. Ha començat bé la temporada, l’altre dia va cedir el seu primer empat a la lliga. És un equip molt ràpid, haurem d’anar molt en compte amb els seus jugadors exteriors. És un bloc. Volen tenir la pilota, però també surten bé a la contra. Hem de tenir en compte a Martins, Acuña, Bruno Fernandes, que fa grans gols...”.

INIESTA: “Andrés és un jugador fonamental per a nosaltres. Ens marca i ha marcat l’estil de joc de l’equip durant la seva carrera. Està sent molt important i ho serà durant tota la temporada. Esperem que mantingui aquest nivell”.

MARCATGE A MESSI: “Cada equip pot proposar el joc que vulgui. Intentem treure avantatge de tot el que proposa el rival. Intentarem superar aquest tipus de marcatges. No crec que sigui molt avantatge per al rival. Jo ho vaig fer una vegada i no ho vaig tornar a fer perquè no em va convèncer”.

ALCÁCER: “Va estar convocat contra el Girona. Som 24 en plantilla. És impossible convocar a tothom i cada setmana em preguntareu per algun jugador”.

VALVERDE: “El futbol són resultats. Un mes et diuen que tot ho fas bé i un mes després et diuen que ho fas malament havent fet el mateix sense haver guanyat”.

SEMEDO: “Li va costar al principi, però ha millorat molt, és un jugador molt ràpid i ens ajuda en l’aspecte ofensiu i també defensiu”.

SERGI ROBERTO: “La polivalència és una virtut que té i no renunciarem a ella. M’agraden els jugadors polivalents. Pot jugar en el mig del camp, a la defensa, per dins i per fora”.

TRIPLET: “Jo penso guanyar el partit de demà. Abans es parlava d’un títol. Ara, de triplets, sextets”.

DEULOFEU: “A vegades no et surten les coses i moltes vegades és una qüestió mental, sobretot pel que fa als davanters. Has de mantenir la fe i confiar en les teves possibilitats”.

PAULINHO: “Estem molt contents amb ell. És cert que fora va haver algun dubte pel seu fitxatge, però ja ha passat més vegades en aquest club. Ens aporta coses diferents i s’ha integrat molt bé en l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)