Barça

“L’Sporting és un equip sòlid”

Semedo. El jugador portuguès del Barça torna a Lisboa per jugar contra el rival del Benfica, l’equip en el que va debutar com a professional

Nelson Semedo torna a Lisboa. Ho fa per jugar en el rival ciutadà del Benfica, l’equip del qual el va fitxar el Barça. Semedo explica que no sent res especial, però avisa que es trobaran “un equip que ha fet un gran inici de campionat. Un equip sòlid, difícil.” Semedo, preguntat per la premsa portuguesa, ha explicat que la seva relació amb Cristiano Ronaldo no ha variat després de fitxar pel Barça. També ha donat la seva visió sobre aquest inici de temporada: “M’he trobat bé, m’han rebut molt bé i això al camp es nota. L’equip té la millor defensa del campionat i també el millor atac”, ha dit Semedo, que ha confirmat que li diuen moto en el vestidor. “Perquè dono profunditat al joc, pujo i baixo la banda diverses vegades sobre el partit. Esperem que tot continuï igual”, ha explicat el portuguès que ha explicat que amb 16 anys va poder ingressar en el futbol base de l’Sporting: “Feliçment no em vaig quedar, ho dic perquè poc mesos després vaig fitxar pel Benfica i la meva carrera ha anat molt bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)