Barça

27-S i tots els escenaris oberts

Vot de censura. Segons el calendari del club, avui a les 23.30 h acaba el termini per tal que Benedito presenti les firmes recollides. Ell es manté ferm a entregar-les el dia 2, però ara també medita no fer-ho. Avui, roda de premsa de Cardoner i demà de Benedito

El vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta entra de ple en la recta final. De fet, segons el calendari del club, avui dia 27 de setembre a dos quarts de dotze de la nit finalitza el termini per tal que Agustí Benedito presenti les firmes recollides. El cas, però, és que el promotor del vot de censura no acudirà avui a les oficines del club. Benedito es manté ferm en la seva posició de lliurar les paperetes el dia 2 d’octubre, o almenys era així al tancament d’aquesta edició.

Algunes informacions van assegurar que durant el dia d’ahir va tenir lloc una reunió decisiva entre Benedito i el club per mirar de desbloquejar per enèsima vegada la situació de la data límit, però fonts consultades per aquest diari ho van desmentir. Sí que va existir una reunió, però sense la presència de Benedito. La reunió s’ha d’emmarcar senzillament dins les moltes trobades que hi ha hagut entre les dues parts durant tot el procés per temes operatius i de logística en general.

Benedito ha convocat una roda de premsa demà a les 12 h i ara mateix tots els escenaris són possibles. De moment, l’opció que continua tenint més força és que presenti les firmes a les oficines el dia 2, com ha defensat sempre, i si el club no les accepta per una qüestió de calendari, llavors les entregaria a un notari. També segueix viva l’opció de no entregar les paperetes si no arriba a les 16.570 necessàries, cosa que permetria poder presentar un altre vot de censura durant el proper any. Qui parlarà avui és el vicepresident Jordi Cardoner (12 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)