Barça

“No serà fàcil i no ens confiarem”

Nélson Semedo. Format al Benfica, l’internacional portuguès del Barça coneix perfectament l’Sporting Clube de la seva etapa en la lliga portuguesa i adverteix que l’equip haurà de fer un gran partit per guanyar al José Alvalade

Nélson Semedo es va formar al Benfica, rival ciutadà de l’Sporting Clube de Portugal. Així que per a ell, el partit d’avui a la nit al José Alvalade té un punt d’especial. A més, el lateral internacional portuguès no ha acabat de desconnectar del tot de la lliga portuguesa i ahir va revelar que segueix atent al que passa en el seu antic campionat. “Està igualada. Aquest cap de setmana hi ha un Sporting-Porto i espero que el Benfica guanyi el campionat”. Semedo coneix bé l’Sporting, per això no dubta a elogiar-lo. “És un gran equip, fort i sòlid, que ha fet un gran inici de temporada i que va guanyar l’Olympiacòs en la primera jornada. No serà fàcil i no ens confiarem”, va afirmar.

El defensa portuguès està molt satisfet per com està anant el seu procés d’adaptació al Barça, on cada cop està tenint més pes, malgrat que lluny del Camp Nou encara no s’ha estrenat tret d’uns minuts al Bernabéu en la supercopa. “Soc molt feliç al Barça, em sento com en una família i això és la clau.” A ell se’l coneix com el motorista, tal com va revelar André Gomes, perquè puja i baixa la banda dreta constantment. “Espero seguir progressant. Treballo aquest aspecte”, va dir ahir. Preguntat per Neymar, va voler defensar els que s’han quedat a l’equip. “Tenim jugadors joves que mereixen confiança i que s’aposti per ells.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)