Barça

El Barça supera l’Sporting sense brillantor (0-1) i referma el lideratge

El millor, el resultat. Els blaugrana, massa imprecisos amb la pilota als peus, s’imposen gràcies a un gol en pròpia porteria de Coates i es fan amb el lideratge en solitari

El Barça ha donat aquesta nit a Lisboa una gran passada endavant en les seves aspiracions d’assolir un bitllet per als vuitens de la Champions per la via ràpida en imposar-se a l’Sporting Club per la mínima (0-1), una victòria amb la qual els blaugrana es situen líders en solitari, amb tres punts d’avantatge respecte la Juve i el propi conjunt portuguès.

Resultat a part, però, el duel del Barça ha estat força fluix, farcit d’imprecisions i sense gaire ocasions de gol, i amb moments de la segona meitat en què un Sporting que ha demostrat estar varis esglaons per sota del Barça ha gaudit d’alguna oportunitat per assolir l’empat. I això que en el primer temps l’equip de Valverde ha controlat força bé el partit a través de la possessió, un domini que ha estat estèril a l’hora de generar perill, però suficient per controlar els contraatacs de l’Sporting. La millor ocasió dels blaugrana, de fet, ha estat un xut massa centrat de Suárez. En aquesta tessitura, el gol només podia arribar en alguna acció aïllada, i aquesta s’ha produït en l’inici de la represa, en què una falta lateral executada per Messi ha acabat amb la pilota dins de la porteria, després de rebotar en Suárez i en Coates (48’). Amb el 0-1 en el marcador, el Barça ha mirat d’ampliar el seu control a través de la possessió, una fórmula que no ha acabat de funcionar per culpa del cúmul d’imprecisions dels blaugrana. I en una pèrdua ha estat a punt d’empatar l’Sporting, en què Bruno Fernandes, tot sol, ha afusellat Ter Stegen, que ha respòs amb una estirada espectacular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)