Barça

Mathieu brilla en el retrobament

Motivat. El central francès, molt precís amb la pilota als peus i ràpid en les pilotes dividides i en l’anticipació, va evitar un gol cantat de Luis Suárez i un un contra un de Leo Messi amb Rui Patricio, en què va superar l’argentí en velocitat

Un dels grans protagonistes de l’enfrontament d’ahir del José Alvalade de Lisboa va ser Mathieu, que per primera vegada s’enfrontava amb el Barça des de la seva marxa a l’Sporting Club de l’estiu passat. I el central francès, molt motivat en tot moment, va signar una gran actuació, precís i tranquil amb la pilota als peus, segur en les accions aèries i, sobretot, molt ràpid en les pilotes dividides i en l’anticipació. Mathieu, de fet, va signar les dues actuacions defensives de més mèrit dels portuguesos, una en cada meitat, fet que li va valdre l’ovació de la seva nova afició. La primera va arribar en una falta lateral penjada per Leo Messi en què el defensa francès va frustrar la rematada de Luis Suárez pràcticament a la línia de gol. I encara més espectacular va ser la segona, en què Mathieu, després d’una excel·lent passada a l’espai del mateix davanter uruguaià, va evitar un un contra un de Messi amb Rui Patricio en guanyar la partida a l’astre argentí, en una demostració de velocitat i de concentració. Finalment, el jugador francès va finalitzar el partit amb set pilotes recuperades i un encert del 82,7% en les seves passades, uns números excel·lents per certificar la seva gran actuació la nit en què es va retrobar per primera vegada amb els que van ser els seus companys fins a l’estiu passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)