La Juve ho resol en el segon temps

Grup D. Els torinesos van sumar els tres primers punts gràcies als gols d’Higuaín i Mandzukic contra un tímid Olympiacòs que arribarà al Camp Nou molt tocat i sense haver puntuat

JUVENTUS 2 OLYMPIACÒS 0

JUVENTUS:Buffon, Sturaro (Benatia, 81’), Barzagli, Chiellini, Alex Sandro, Bentancur, Matuidi, Cuadrado (Higuaín, 60’), Douglas Costa (Bernardeschi, 84’), Dybala i Mandzukic.OLYMPIACÒS:Proto, Diogo Figueiras, Engels, Nikolau, Koutris, Zdjelar (Fortounis, 77’), Romao, Pardo (Ben Mohamed, 72’), Odjidja-Ofoe, Sebá i Emenike (Marko Marin, 88’).GOLS:1-0 (69’) Higuaín. 2-0 (80’) Mandzukic.ÀRBITRE:Tobias Stieler.T.G.:CapT.V.:Cap

La Juve va aconseguir els tres primers punts en el grup D després de superar amb comoditat l’Olympiacòs (2-0) a l’Allianz Stadium amb gols d’Higuaín i Mandzukic en el segon temps. Els torinesos no van sofrir en excés en defensa però sí que van tenir greus problemes per obrir el marcador. La gran primera meitat de Proto, porter visitant, i el desencert dels homes d’atac van ser els principals obstacles per als d’Allegri.

L’entrada al partit d’Higuaín en el minut 60 va ser clau per obrir la llauna i decantar la balança a favor dels bianconeri. L’argentí va desencallar el partit en el minut 69 amb una diana de davanter centre pur, després d’aprofitar, en segona instància, el refús de Proto dins de l’àrea petita. Amb el marcador a favor, la Juve va gaudir de major domini i els grecs, desesperats, no trobaven la manera de crear perill a Buffon.

Deu minuts després del primer, Mandzukic tancaria el partit amb el segon gol dels torinesos. La persistència incansable del croat va tenir premi en aprofitar el rebuig sota la línia d’Engels. A la fi, els d’Allegri van sumar els tres primers punts per seguir la petja del Barça i empatar en la segona posició amb l’Sporting. El pròxim duel entre italians i portuguesos s’esdevé clau en el futur dels dos conjunts.