Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Sabíem que per guanyar aquí seria necessari patir”

Amb la d’ahir a l’estadi José Alvalade el Barça ja encadena vuit victòries. “És cert que estem bé i que anem guanyant”, va manifestar Ernesto Valverde després del 0-1 contra l’Sporting Club. El tècnic blaugrana, però, va apel·lar a “no mirar enrere”, conscient que encara falta molta temporada per endavant. “Diumenge tenim un nou partit i també cal guanyar-lo”, va assenyalar en referència a la visita del Las Palmas al Camp Nou

Respecte a l’actuació d’ahir, Valverde va explicar que li donava una importància “crucial” per tal de refermar el lideratge dins del grup de Champions: “En el sorteig no volia l’Sporting perquè sé que és un rival complicat”, va destacar. El tècnic, per tant, ja preveia que “caldria patir”, tant pel joc del rival com per l’ambient de l’estadi. En aquest escenari, va destacar la “determinació” amb la qual els seus jugadors van iniciar el duel. Després, però, va ser necessari serrar les dents per assegurar el mínim avantatge. “Ells han fet un pas endavant i ens ha tocat defensar. Però nosaltres també hem pogut sentenciar el partit amb l’ocasió de Paulinho”, va incidir el tècnic blaugrana.

Tot i que el partit es va decidir pel gol en pròpia porteria de Coates, Valverde va destacar que perquè es donin aquests tipus d’accions cal provocar-les. “Ha estat una falta ben posada per Leo. Sabem que són un tipus de jugades perilloses, fins i tot per sal defenses.”

Preguntat per la decisió de situar Sergi Roberto com a extrem, va incidir en la polivalència del jugador reusenc: És migcampista de formació, però pot jugar per tota la banda. Volíem que ens ajudés des del punt de vista defensiu i també ofensiu. Ens permet mantenir les línies juntes i estic content com ho ha fet.” L’aposta per Sergi Roberto va propiciar l’absència de Deulofeu, que ahir va ser un dels descartats. “Pot sorprendre que sigui Deulofeu o qualsevol altre. Només es poden vestir 18 jugadors i no hi puc fer res”, va dir Valverde, que també va treure transcendència a l’enuig de Luis Suárez en ser substituït ja a les acaballes del partit: “Ha estat una ximpleria. Tot just que estava a prop de la banqueta a l’hora de fer el canvi. Res d’especial.”

TRIOMF IMPORTANT

Donava una importància crucial al partit. Fer sis punts de sis ens referma

AUTOGOL DE COATES

Messi l’ha penjat bé. Sabem que són un tipus de jugades perilloses, fins i tot per als defenses

SENSE DEULOFEU

Pot sorprendre que ell o qualsevol altre sigui un dels descartats; només es poden vestir 18
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)