Barça

Iniesta preveu “bones notícies” sobre la renovació

Optimisme. El capità, que a Lisboa va encadenar el novè partit sent titular, assegura que “no hi ha novetats”, però es mostra convençut que n’hi haurà “aviat”

“No hi ha novetat, però les bones notícies suposo que arribaran aviat.” Concís i alhora molt clar. D’aquesta manera va respondre Andrés Iniesta al canal internacional beIN Sports, a una pregunta referent a la seva renovació, que continua pendent de tancar. Ni un mes després de negar que existís un principi d’acord, i de matisar posteriorment les seves paraules, assegurant que “mai anteposaria res personal a una situació de club” i de revelar que havia parlat amb el president, Josep Maria Bartomeu, per resoldre el malentès, la seva continuïtat sembla estar ara més a prop, tot i que encara no hi ha cap acord.

La decisió continua estant en mans d’Iniesta, que acaba contracte el juny vinent i no ha amagat mai que la seva intenció és poder retirar-se com a blaugrana. Per part del club, i com va reconèixer Bartomeu fa un parell de setmanes, “l’acord per a Iniesta serà especial, diferent per ser ell, amb la voluntat que sigui un contracte indefinit perquè ell acabi quan vulgui”. I vist el rendiment del migcampista manxec, que el maig passat va fer 33 anys, en aquest inici de temporada, el moment de penjar les botes sembla avui dia encara molt llunyà.

Dimecres a Lisboa, de fet, el capità blaugrana va encadenar el novè partit sent titular, comptant els disputats a les ordres d’Ernesto Valverde –contra l’Alavés, l’Espanyol, la Juventus, el Getafe, l’Eibar, el Girona i l’Sporting de Portugal– i els de la selecció espanyola, en la darrera aturada per dates FIFA, a principis d’octubre. Precisament en un dels últims dos duels amb la roja, contra Liechtenstein, ha estat l’únic en què Iniesta ha completat els 90 minuts. En la resta, sempre ha estat substituït, cosa que ha permès dosificar-lo –en els últims set partits amb el Barça ha jugat un total de 516 minuts dels 630 possibles– i no fer-lo entrar fins ara en les rotacions en l’onze inicial.

Tot fa preveure, de totes maneres, que diumenge li pot arribar l’hora de descansar. I és que després de jugar contra Las Palmas, la majoria de blaugrana marxaran amb les seves seleccions. En el cas d’Iniesta, per enfrontar-se el 6 d’octubre amb Albània, i només tres dies després, a Israel, a domicili.

LA XIFRA

516
minuts
disputats en els últims set partits amb el Barça. En tots set ha estat substituït.

POSSIBLE DESCANS

Contra Las Palmas podria entrar en les rotacions. Després hi ha compromisos internacionals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)