Barça

Vermaelen, absent per gastroenteritis

Entrenament. L’equip de Valverde va tornar ahir als entrenaments, amb la baixa del central belga com a principal absència

La primera plantilla del FC Barcelona es va exercitar ahir a les ordres d’Ernesto Valverde a la ciutat esportiva Joan Gamper després de tenir dia de descans dijous i després també de l’última i important victòria aconseguida en la Champions dimecres a Lisboa contra l’Sporting Club (0-1). L’equip es va entrenar amb la vista posada en el partit de lliga de demà al Camp Nou contra la UD Las Palmas (16.15h) de Pako Ayestarán, i ho va fer amb tots els disponibles treballant a bon ritme. L’absència de la sessió va ser el central belga Thomas Vermaelen, que no es va entrenar per culpa d’una gastroenteritis. Vermaelen, que va anar convocat el dia del partit contra l’Eibar, encara no ha jugat ni un sol minut en la lliga ni a Europa –Arda i Rafinha tampoc.

L’equip es tornarà a entrenar avui a la tarda a partir de les sis. Abans, al voltant de les cinc de la tarda, compareixerà el tècnic basc Ernesto Valverde en roda de premsa en la prèvia del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)