Barça

Mateu Lahoz, al Wanda

Àrbitre. El sempre discutit àrbitre valencià ha estat designat per dirigir el partit que enfrontarà l’Atlético de Madrid i el FC Barcelona després de l’aturada de seleccions, el dissabte 14 d’octubre

Mateu Lahoz, àrbitre valencià que mai ha agradat al vestidor del Barça, ha estat designat per dirigir el partit que enfrontarà els d’Ernesto Valverde amb l’Atlético de Madrid el dissabte 14 d’octubre al Wanda Metropolitano. Serà el tercer partit en territori madrileny entre aquests dos equips que dirigeix Mateu Lahoz en les últimes quatre temporades. Tot i ser un àrbitre que no agrada al vestidor blaugrana perquè els jugadors no entenen el criteri que té a l’hora d’assenyalar faltes i mostrar targetes, el Barça no va perdre cap dels tres partits que va jugar contra l’Atlético al Vicente Calderón, amb un balanç de dues victòries i un empat. També és cert que Mateu Lahoz va dirigir l’últim partit de lliga del curs 2013/14 que va enfrontar els dos equips al Camp Nou i en què els madrilenys van guanyar la lliga després que s’anul·lés un gol legal a Messi.

D’altra banda, l’Atlético de Madrid va comunicar ahir al FC Barcelona que, per motius logístics, no pot facilitar les 636 entrades que havien sol·licitat per als socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)