Barça

Suárez podria ser intervingut

Problema físic. El davanter uruguaià té un quist i podria passar per la sala d’operacions. De moment, el tracten amb un mètode conservador i si se l’intervingués seria durant la propera aturada

Luis Suárez està jugant amb un problema físic al genoll. Segons va revelar ahir el programa Tot Costa de Catalunya Ràdio, el davanter uruguaià té un quist i podria passar per la sala d’operacions per posar fi a les molèsties que li ocasiona. De moment, està sent tractat amb un mètode conservador. Quan torni de la concentració amb l’Uruguai, si l’evolució és positiva, es mantindrà aquest tractament. Si finalment es decideix que passi per la sala d’operacions, la intervenció no afectaria els partits que ha de jugar amb el Barça, perquè se li faria en la propera aturada per seleccions. Seria una intervenció molt simple i que només el deixaria dues setmanes de baixa. El davanter blaugrana està en aquests moments concentrat amb la seva selecció, amb la qual ha de disputar dos partits. Avui a la nit juga contra Veneçuela i el proper partit serà contra Bolívia a Montevideo, la matinada del dimarts 10 al dimecres 11.

Luis Suárez ha tingut un inici de temporada complicat, i durant molts partits no se l’ha vist en el seu millor estat de forma. De fet, Ernesto Valverde el va fer descansar en el partit contra l’Eibar al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)