Barça

Andrés Iniesta: “Dialoguin, facin-ho per tots nosaltres”

Trenca el silenci. Demana als responsables polítics de les dues parts que parlin per buscar una solució “abans que ens fem més mal”

“Mai he valorat públicament situacions tan complexes, amb sentiments diversos, però la situació que vivim és excepcional.” Així arrenca el missatge que va difondre ahir mitjançant les xarxes socials Andrés Iniesta en relació amb el conflicte polític entre els governs de Catalunya i Espanya. Un missatge en el qual apel·la al diàleg per tal de trobar una solució, sumant-se a altres veus que també s’han expressat en els mateixos termes. De fet, les paraules d’Iniesta van arribar un dia després que el seu company Gerard Piqué reiterés en roda de premsa la seva crida al respecte i al diàleg.

En el seu missatge, el capità blaugrana demana als responsables polítics de les dues parts que parlin per buscar una solució al conflicte “abans que ens fem més mal”. “Els responsables de tot, dialoguin. Facin-ho per tots nosaltres. Mereixem viure en pau”, és la petició amb la qual conclou. El migcampista manxec, de 33 anys, viu des dels 12 a Catalunya, quan es va incorporar al futbol de base blaugrana.

La reacció publica d’Iniesta destaca per la seva condició de primer capità blaugrana, així com també de referent del combinat espanyol. El manxec, però, no ha anat aquesta vegada a la concentració de la roja a causa de l’elongació al bíceps femoral de la cama esquerra que es va fer diumenge passat coincidint amb el Barça-Las Palmas. La previsió és que estigui de deu dies de baixa. Si es complissin els terminis, arribaria a temps per estar disponible per a la propera cita dels blaugrana una vegada finalitzi l’actual aturada de seleccions. Serà el 14 d’octubre contra l’Atlético al Wanda Metropolitano.

COMUNICAT

Es va expressar mitjançant les xarxes socials un dia després que Piqué també cridés al diàleg
Mai he valorat públicament situacions tan complexes, però la situació que vivim és excepcional

Sergio Ramos: “Per mi ‘chapeau’ el discurs del rei”

Sergio Ramos va ser un dels protagonistes de la roda de premsa prèvia al partit entre Espanya i Albània que es juga aquest vespre a Alacant. El capità de la roja va reconèixer que “no ha estat una setmana fàcil” després de la gran hostilitat mostrada envers Gerard Piqué per part de l’afició present en l’entrament obert que el combinat espanyol va fer dilluns passat a Las Rozas. En aquest sentit, Ramos es va mostrar conciliador i va confirmar que mantenen una bona relació. personal: “Ja ho va dir ell. Tenim una relació molt bona a pesar del nostre caràcter i manera de sentir.” Va mantenir el mateix to quan se li va preguntar pels incidents viscuts a Catalunya en el referèndum de l’1 d’octubre. “És una situació que com a espanyol no m’agrada, per la imatge donada per Espanya al món. Tots volem un país lliure i democràtic”, va declarar. El capità de la roja, però, va valorar amb un chapeau el missatge inflexible del rei Felip VI i el va valorar amb un chapeau: “Va ser impecable i era necessari per a tots els ciutadans espanyols, independentment que sigui de l’Atlético”, va afegir. Com ja és tristament habitual, un dels punts d’interès del partit que el combinat espanyol juga avui contra Albània serà veure la reacció envers Piqué de part de les grades del Rico Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)