Barça

Barça

Primera divisió

Iniesta renova amb el Barça per a tota la vida

Acord. Després de mesos de negociacions, el club blaugrana i el seu capità presenten un nou contracte que mai ningú havia tingut en els 108 anys d’història de l’entitat

Després de mesos de negociacions, el FC Barcelona ha anunciat aquest matí la renovació del seu capità, Andrés Iniesta. El manxec, que va arribar al club amb només 12 anys i ja en porta 21, ha renovat de per vida el seu contracte. L’acord s’ha presentat aquest migdia, amb la satisfacció del president Josep Maria Bartomeu. “És una satisfacció ser del Barça i veure que aquest club renova al seu capità de per vida. És la primera vegada en 108 anys d’història que passa. Premia un jugador excepcional, que va arribar amb 12 anys i ha format part d’aquesta era guanyadora del club. Ell ha portat l’equilibri a aquest grup. Molts jugadors han anat canviant, però ell ha estat sempre”, ha dit Bartomeu, que ha cedit la paraula a un Iniesta emocionat. “És un dia molt especial per a mi. Per seguir a casa meva, seguir somiant per aconseguir coses importants per aquest club del que és un privilegi ser el seu capità. Agraeixo al president aquest nou contracte i poder valorar a final de cada temporada que és el millor per a tots. Estaré aquí fins que el meu cos i la meva ment creguin. Actualment, crec que puc continuar ”, ha explicat el capità blaugrana, que ha explicat les seves sensacions en roda de premsa. “No vull estar en un lloc per estar. Espero estar molt de temps, però ho faré per convicció, si puc ajudar a l’equip. Ara, em veig jugant a futbol amb les botes”, ha dit Iniesta, que ha parlat de la confiança que té Valverde en ell. “Em conec i sé el que puc aportar. No li he preguntat mai que espera de mi. He parlat amb ell com amb tots els entrenadors. La clau han estat les ganes de seguir aportant. Espero que sigui la tònica de tot l’any”. Iniesta també ha parlat de la renovació de Leo Messi. “No sé com està el tema. Només sé que ell vol estar aquí i el club vol que ell estigui aquí, així que és una història que ha de durar per sempre”.

Iniesta ha explicat que pensava quan mirava enrere: “Arribar a aquest club amb 12 anys i estar amb 33 presentant aquest acord després de tot el que he aconseguit, em produeix vertigen. El club està confiant en l’honestedat i en la persona”. També el capità ha explicat que ha valorat la seva situació durant molts mesos: “No he dubtat si continuava aquí, el que he fet ha estat pensar el que podia continuar donant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)