Barça

Sanllehí, al City?

Adeu. Raül Sanllehí, director de futbol del FC Barcelona, ha decidit deixar el club després de quinze anys de feina i el seu nom ja es relaciona amb el Manchester City

El programa Què t’hi jugues? de la cadena SER va explicar que el nom de Raül Sanllehí, director de futbol del FC Barcelona, no estarà en l’estructura de l’àrea esportiva del club que el president, Josep Maria Bartomeu, té previst presentar en l’assemblea de compromissaris del dissabte 21 d’octubre.

Sanllehí abandona el Barça després de quinze anys per decisió pròpia. Hi va entrar l’any 2002 com a director de FCB Merchandising i, després de treballar amb tres presidents: Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, s’havia pres un temps de reflexió després de tot el que va passar en el mercat de fitxatges estival, i ha decidit finalment marxar.

Expert en les negociacions, va ser part activa en el fitxatge de Neymar i ha estat també el màxim responsable del club en alguns organismes internacionals, com ara l’ECA. Després de saber-se el seu adeu, el seu nom ja es relaciona amb el Manchester City. Txiki Begiristain té una gran relació amb ell i ja l’havia volgut fitxar anteriorment per al club anglès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)