Barça

La UEFA va passar de Ney

Denúncia. El brasiler va reclamar a l’organisme europeu que expulsés el Barça d’aquesta edició de la Champions arran del litigi amb la seva prima de renovació, però la demanda no va prosperar

L’afició blaugrana no perdonarà mai Neymar per la seva marxa al PSG l’estiu passat. Però el brasiler sembla que tampoc guarda un record gaire emotiu de l’equip que el va dur a Europa. Segons va avançar ahir AS, Neymar i els seus advocats van denunciar el Barça davant la UEFA amb el propòsit que l’organisme europeu expulsés els blaugrana d’aquesta edició de la Champions arran del litigi que manté amb el club sobre la prima de renovació de 26 milions d’euros que va firmar el pare de Neymar amb la junta de Bartomeu.

La UEFA va respondre formalment aquesta petició dels advocats del jugador, però la seva demanda no va prosperar i el Barça va guanyar una petita batalla. No obstant això, la guerra entre el club i Neymar continua oberta, ja que el conflicte segueix obert amb les denúncies de les dues parts a la FIFA envers la prima de renovació i la marxa del brasiler, tot i que encara no hi ha data de resolució. El serial de l’estiu encara no ha acabat i cap de les dues parts vol abandonar la lluita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)