Barça

futbol

barça

Soler s’aparta del futbol

Renúncia parcial. L’executiu mantindrà però, les seves competències en la resta d’esports professionals del FC Barcelona

Albert Soler va presentar ahir la seva renúncia com a màxim responsable de l’àrea de futbol del FC Barcelona. L’executiu es va reunir amb el president, Josep Maria Bartomeu, que la va acceptar. Soler era el màxim responsable de tots els esports professionals del club i mantindrà les seves competències en la resta d’esports.

Albert Soler, que ocupa aquest càrrec des de fa tres anys i mig, va argumentar està cansat després de com de mogut va ser el mercat d’estiu pel que fa al primer equip de futbol i també voler dedicar-se als reptes importants que hi ha en els altres esports de l’entitat, així com treballar per altres tasques com la Masia 360. El cert és que en la decisió de Soler també ha tingut influència el primer equip de futbol, que havia mostrat la seva disconformitat amb algunes de les decisions press per l’executiu, així com amb algunes de les seves maneres d’actuar. Soler, així, ja no formarà part de l’organigrama del futbol professional, com tampoc Raül Sanllehí, que ha decidit abandonar el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)