Barça

Ter Stegen i Piqué, amb el cap posat ja en l’Atlético

Primers retorns. Ernesto Valverde va començar a recuperar ahir els primers futbolistes internacionals pocs dies abans de la complicadíssima visita de dissabte al Wanda Metropolitano

En espera que arribin a Barcelona la majoria de futbolistes internacionals que aquests dies han estat disputant les dues últimes jornades de partits classificatoris per al mundial de Rússia 2018 amb les seves respectives seleccions, Ernesto Valverde ja va començar a recuperar ahir algunes peces importants del vestidor blaugrana pocs dies abans de la important visita de lliga al Wanda Metropolitano. Gerard Piqué i MarcAndré ter Stegen ja es van tornar a entrenar ahir a les ordres del tècnic basc, tots dos amb el bitllet per al pròxim mundial sota el braç.

Tots dos es van afegir a Sergi Roberto, Deulofeu, Denis Suárez, Aleix Vidal i Paco Alcácer, els cinc components del primer equip que no han estat convocats en aquesta aturada de seleccions, així com als tres jugadors del Barça B (Morer, Santi Bueno i Moisés) i als cinc del juvenil A (Collado, Iñaki Peña, Monchu, Chumi i Riqui Puig) que van completar el grup en la sessió preparatòria d’ahir.

La targeta groga que va veure Gerard Piqué en el partit contra Albània jugat al José Rico Pérez d’Alacant ha propiciat el retorn anticipat del central català, que no va poder jugar per acumulació de targetes contra Israel dilluns. Sí que hi van ser presents en aquest segon partit de la selecció dirigida per Julen Lopetegui, Sergio Busquets i Jordi Alba, que és probable que avui ja es reincorporin als entrenaments a la ciutat esportiva Joan Gamper. També s’espera avui el retorn de Rakitic, que dilluns es va assegurar el dret a jugar la repesca amb la victòria de Croàcia a Ucraïna. Messi, Mascherano, Paulinho i Luis Suárez, que la matinada passada van disputar l’última jornada unificada de la fase de classificació sud-americana, s’incorporaran a partir de dijous.

Andrés Iniesta, que va quedar fora de la llista de Lopetegui per una elongació, no es va entrenar ahir amb el grup, però els serveis mèdics del club són optimistes per tal que pugui arribar a la cita dissabte al camp de l’Atlético. En principi es va parlar de deu dies de baixa i, per terminis i sensacions, sembla que arribaria al partit, tot i que caldrà estar atent a la seva evolució els propers dies.

LA RESTA

Entre avui i demà s’espera el retorn de la resta dels europeus i els sud-americans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)