Barça

Grau tindrà un ajudant

Nou executiu. El FC Barcelona incorpora Jordi Joly per treballar al costat del CEO del club. Òscar Grau negociarà fitxatges, traspassos i renovacions, tasca que feia Raül Sanllehí

No només hi haurà canvis en l’estructura esportiva del Barça. També es produiran en la part executiva. El club ha decidit incorporar un nou executiu, que ajudarà directament Òscar Grau, CEO del FC Barcelona. La idea és que aquest nou executiu se centri en el dia a dia del club i alliberar Grau perquè es dediqui a altres funcions. Grau se centrarà en les àrees esportiva, social, l’Espai Barça, la marca Barça i ajudarà molt l’àrea de màrqueting, que lidera Francesco Calvo i treballa per aconseguir més ingressos.

L’actual CEO tindrà un paper important en l’àrea esportiva del club i treballarà al costat de Pep Segura. Grau serà l’encarregat de negociar fitxatges, traspassos i renovacions. És a dir, farà les tasques que estava fent Raül Sanllehí, que ja ha comunicat que deixarà el club el dia 1 de desembre.

La persona escollida és Jordi Joly, extinent d’alcalde d’Economia i Organització a l’Ajuntament de Sant Cugat i que també va treballar a l’Ajuntament de Barcelona quan l’alcalde era Xavier Trias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)