Barça

“Ens adaptarem al menú i a la vaixella”

Ernesto Valverde. L’entrenador del Barça contesta Diego Simeone i diu estar preparat per enfrontar-se a un dels grans equips d’Europa

El Barça juga demà a Madrid contra l’Atlético. Els de Diego Simeone posaran a prova la solvència de l’equip blaugrana, líder de la lliga amb set victòries en set partits. L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, ha explicat avui quines són les seves sensacions per aquest partit que arriba després d’una aturada de seleccions:

EL PARTIT: “Està clar que aquests partits els tens marcats en el calendari. L’Atlético té molt nivell, ens enfrontem a un candidat al títol. És un gran partit, però tots són complicats, també els anteriors. Que li diguin a l’Atlético, que va empatar l’últim partit en el camp del Leganés”.

LUIS SUÁREZ: “És cert que va tenir un problema en la pretemporada, ho va portant bé i no té cap problema per jugar. Va marcar dos gols amb la seva selecció i no pensem que hagi d’aturar-se”.

AMBIENT HOSTIL: “No em preocupa. Hi haurà un ambient espectacular. Anem a un estadi nou, serà un partit entre dos equips que volen guanyar la lliga, però això és un partit de futbol. I el futbol està fet per gaudir i perquè la gent gaudeixi i pateixi amb el seu equip. És un espectacle i volem que la gent gaudeixi. Res més”.

LA GESPA: “Ens adaptarem al menú, a la vaixella i al que faci falta”.

INIESTA: “És un emblema del Barça. Representa aquest club. Ell està content amb el reconeixement del club i per a nosaltres és un jugador fonamental perquè ens aporta molt en el camp i també fora. És un jugador únic. Per la seva tècnica, per com sap entendre el joc. Li dona un punt diferenciador al propi estil del Barça. Ahir va entrenar amb l’equip i entenem que estarà disponible”.

MESSI: “Si hi ha algú que dubte d’ell al seu país, serà un. No et deixa de sorprendre. El que va fer allà aquí ho fa permanentment. Va aparèixer quan més el necessitaven. D’ell, em quedaria amb la seva competitivitat permanent i la seva responsabilitat. Sap que és el millor jugador del món i ho demostra cada dia”.

DESCANS A MESSI: “Ha fet una pretemporada normal, més típica. Està fort i pensem que en aquest inici de temporada ens ajudarà molt”.

ATURADA: “Molts jugadors arriben després de jugar partits decisius i definitius, però també els té l’Atlético de Madrid. En un partit contra un altre rival, em podria preocupar, però en un partit amb tants al·licients, no em preocupa. Un partit com aquest t’ajuda a estar sempre centrat”.

L’ATLÉTICO: “Defensa molt junt, és un equip molt solidari i és molt difícil fer-li gols. Nosaltres també estem concedint poc, però ens enfrontem a un rival incòmode, que comença molt fort els partits i que si es posa per davant és encara més complicat. Quan un equip et nega els espais, has de tenir jugadors que els trobin. Nosaltres, els tenim. També surten molt bé a la contra.

GRIEZMANN: “És un gran jugador, que va bé a l’espai, que és golejador. Ara està a l’Atlético i el respectem”.

AVANTATGE: “Queda molt i no crec que vulgui dir res. Hem de seguir. Jo no estaré tranquil fins que no tinguem set punts i només quedin dos partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)