Barça

Diada del soci solidari en la copa

Seients alliberats. El Barça celebrarà la setena edició d’aquesta iniciativa solidària en el primer duel de copa al Camp Nou contra el Múrcia del 29 de novembre. Els socis abonats hauran de confirmar la seva assistència amb anterioritat

El Barça ha programat per al duel a casa de copa contra el Múrcia –29 de novembre– la setena edició de la diada del soci solidari en la qual alliberarà tots els seients del Camp Nou amb l’objectiu d’aprofitar un nombre més gran de localitats i repartir amb anterioritat les entrades corresponents a les entitats col·laboradores del club beneficiàries d’aquesta iniciativa.

La pretensió principal del club amb aquesta senzilla acció és apropar el futbol a persones de diversos col·lectius –ONG, escoles, associacions i entitats d’acció social– que habitualment no poden gaudir de l’experiència d’un partit al Camp Nou.

Tot i que l’aforament complet quedarà alliberat, els socis abonats tenen garantit el seu seient si volen assistir a l’enfrontament. Tots ells hauran d’omplir un formulari que ja es troba disponible –fins al 30 d’octubre– al web del club per poder ocupar el seu seient habitual sense problemes.

Més de 300.000 persones han gaudit ja en les sis edicions anteriors –es va estrenar en la temporada 2011/12 en el duel contra l’Hospitalet– d’una experiència inoblidable al Camp Nou gràcies a la iniciativa del Barça i la solidaritat dels seus socis. Principalment, els beneficiaris d’aquesta iniciativa solidària solen ser entitats socials de nens i joves amb dificultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)