Barça

“Vull ajudar Messi perquè continuï sent el millor”

Paulinho.

Aquestes són les millors frases de la roda de premsa que ha fet Paulinho, prèvia al partit de demà contra l’Olympiakòs.

CHAMPIONS: “Disputar la Champions és molt gran. És diferent a qualsevol altra campionat, Tinc l’oportunitat de jugar-la i l’he d’aprofitar al màxim. Procuro fer el meu treball el millor possible i aprofitar les oportunitats que em dona el tècnic”.

ADAPTACIÓ: “Em sento completament adaptat al joc. És clar que al principi va ser més difícil, però ara amb l’ajuda dels companys, vaig creixent i em sento molt tranquil i amb confiança”.

POSICIÓ AL CAMP: “Sempre he jugat al mig del camp. Tant a la selecció com al Barça el tècnic em dona llibertat per anar cap endavant”.

RELACIÓ AMB MESSI: “Ara tinc el privilegi de jugar amb ell i estic disposat a córrer per ell i així mostri totes les seves qualitats i decideixi en qualsevol partit. M’ha ajudat molt en l’adaptació”.

AFICIÓ: “Va haver certa desconfiança quan vaig arribar, però em quedo amb el suport que van posar en mi la gent que va decidir fitxar-me. El meu objectiu aquí és jugar cada vegada més i ajudar als companys a l’hora de guanyar”.

DIFERÈNCIES MESSI-NEYMAR: “He pogut jugar amb tots dos. Són diferents, però els dos tenen una qualitat enorme i molta capacitat a l’hora de marcar. Messi és el millor del món i he d’ajudar-lo perquè ho segueixi sent. I a Neymar també he d’ajudar-lo perquè assoleixi més coses amb la selecció brasilera”.

PROGRÉS DE L’EQUIP: “Anem creixent. L’inici que hem fet demostra la nostra força. Tenim un gran grup i hem de continuar amb la ratxa de victòries”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)