Barça

Uns setzens de final avançats

Rivals. La Juventus i l’Sporting de Portugal juguen avui el primer dels dos partits consecutius entre si que marcaran l’enemic del Barça per la primera posició del grup. Els d’Allegri arriben de nou a la Champions amb la defensa en quadre

“El partit contra l’Sporting és molt important. Ens juguem la classificació entre l’anada i la tornada, com en uns setzens de final.” No li falta raó, a Chiellini, bastió defensiu de la Juve. Italians i portuguesos es juguen en els dos pròxims partits la possibilitat de seguir lluitant per la primera posició amb un Barça llançat.

L’Allianz Stadium serà l’escenari del duel d’avui. Els dos conjunts hi arriben amb tres punts després de caure derrotats contra el Barça i de vèncer l’Olympiacòs amb facilitat. A la Juve, principal favorit avui, no li serveix l’empat si no vol córrer riscos, ja que en dues setmanes haurà de visitar el sempre complicat José Alvalade. Allegri continua amb la defensa en quadre per les baixes de De Sciglio, Lichtsteiner i Höwedes, però sí que disposarà de tota la pólvora ofensiva per intentar aconseguir tres punts clau.

Per la seva banda, Jorge Jesús recupera els lesionats Coentrão i Doumbia, i per tant podrà disposar de tota la plantilla en un partit en què tenen posades moltes esperances. El tècnic portuguès dirà avui mateix els descarts d’una convocatòria extensa de vint-i-quatre jugadors en què han entrat els joves Gelson Dala i Pedro Silva. Si el Barça no falla, un empat entre italians i portuguesos podria encaminar el primer lloc per als blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)