Barça

“Em sento completament adaptat”

Paulinho. “Messi és el millor del món i l’he d’ajudar perquè ho segueixi sent”, va comentar el migcampista brasiler, per a qui és un “privilegi” córrer per facilitar que el crac blaugrana exhibeixi tot el seu potencial

Paulinho va ser el jugador blaugrana escollit per comparèixer abans del partit de Champions d’aquest vespre. Un torneig que va qualificar de “diferent de qualsevol altre” i que suposa una nova oportunitat per tenir minuts. “Procuro fer la meva feina tan bé com puc i aprofitar les oportunitats que em dona el tècnic”, va comentar el migcampista brasiler, que se sent “completament adaptat” a l’equip blaugrana. “És clar que al principi va ser més difícil, però ara amb l’ajuda dels companys vaig creixent i em sento molt tranquil i amb confiança”, va apreciar.

En aquest procés d’adaptació va destacar el paper de Leo Messi. “Ara tinc el privilegi de jugar amb ell i estic disposat a córrer per ell per tal que mostri totes les seves qualitats i decideixi qualsevol partit”, va manifestar. El fet que també sigui company de Neymar a la selecció brasilera va provocar que se li preguntés pels dos talents. “Són diferents, però tots dos tenen una qualitat enorme i molta capacitat a l’hora de marcar”, va comentar. Tot i això, considera que Messi és encara “el millor del món”. “I l’he d’ajudar perquè ho segueixi sent”, va subratllar.

“Neymar ho pot ser d’aquí a tres o quatre anys”, va considerar fent referència a l’exdavanter blaugrana –ara al PSG–, a qui també desitja ajudar quan tots dos coincideixin a la selecció brasilera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)