El Juventus pateix però suma un triomf vital

Grup D. Un gol de Mandzukic a falta de només cinc minuts va culminar la remuntada del conjunt italià contra l’Sporting de Portugal

juventus 2 sporting cp 1

JUVENTUS:Buffon; Sturaro (Douglas Costa 84’), Benatia (Barzagli 45’), Chiellini, Alex Sandro; Pjanic, Khedira (Matuidi 62’); Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.SPORTING PORTUGAL:Rui Patricio; Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao (Cristian Silva 77’); William Carvalho, Battaglia (Doumbia 87’); Martins (Palhinha 76’), Bruno Fernandes, Acuña; Bas Dost.GOLS:0-1 (12’) Alex Sandro, en pròpia porteria; 1-1 (29’) Pjanic. 2-1 (85’) Mandzukic.ÀRBITRE:Michael Oliver (Anglaterra).T.G.:Als visitants Coates i Bruno Fernandes, i als locals Sturaro i Chiellini.

El Juventus no ho va tenir gens fàcil per derrotar l’Sporting de Portugal, però gràcies a un golàs de falta de Pjanic, a la mitja hora de joc, i a un altre de Mario Mandzukic, amb una rematada de cap a passada de Douglas Costa, a falta de només cinc minuts, va poder culminar la remuntada i va sumar un triomf vital amb vista a la classificació per als vuitens de final. El conjunt portuguès, molt valent d’inici i que va fer un partit molt complet, s’havia avançat abans del primer quart d’hora després d’un refús de Buffon que va acabar amb un gol en pròpia porteria d’Alex Sandro, però va acabar sucumbint.