Barça

COPA I SUP. CATALUNYA

L’oportunitat dels menys habituals i els del filial

El proper partit que disputarà el Barça al Camp Nou serà la tornada dels setzens de final de copa contra el Múrcia. Un duel que, després del 0-3 a la Nueva Condomina, serà totalment de tràmit per als blaugrana, però servirà, a banda d’omplir les grades de l’estadi amb un públic no habitual –serà la setena edició de la diada solidària i l’horari, dos quarts de vuit del vespre, beneficiarà l’assistència–, perquè també tinguin protagonisme els jugadors amb menys minuts i també alguns del filial. Ja va passar, de fet, a Múrcia, on Arnaiz i Cucu van debutar amb el primer equip –del filial, també va jugar Aleñá– i perquè Vermaelen i Cillessen s’estrenessin aquesta temporada.

L’última setmana de novembre, però, no serà l’única en què el Barça afrontarà un partit sense pressió. També ho farà a mitjan desembre, després de visitar el Madrigal, en què disputarà la supercopa de Catalunya contra l’Espanyol al camp d’Esports de Lleida. Una competició a partit únic i en què Valverde podrà donar descans a molts fixos i aprofitarà per provar també jugadors del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)