Barça

Màxima exigència

El Barça afronta una recta final d’any difícil i carregada, en què intentarà refermar el lideratge en la lliga i segellar el pas a vuitens en la Champions

El Barça torna aquesta setmana a la competició, i ho farà dissabte al camp del Leganés, un dels equips revelació de la temporada, en el que serà el primer dels deu partits –comptant la supercopa de Catalunya–, que han d’afrontar els blaugrana en un període de només 36 dies, abans d’iniciar les vacances nadalenques, que arribaran just després del clàssic de lliga al Bernabéu. L’objectiu dels de Valverde en aquestes properes setmanes és doble i molt clar: Certificar la classificació per als vuitens de final de la Champions, com a primers de grup, i refermar-se en el lideratge de la lliga, mantenint o fins i tot ampliant l’avantatge respecte als perseguidors. No serà fàcil, ja que el conjunt blaugrana ha d’afrontar un total de cinc desplaçaments, tres dels quals seguits, i en alguns camps molt complicats. Tot un repte, però que servirà per posar a prova la gran arrencada del Barça de Valverde, que, a banda de la desfeta en la supercopa d’Espanya, ha estat capaç de sumar 31 punts dels 33 possibles en la lliga i 10 de 12 en la Champions, a més d’enllestir el pas als vuitens de final de la copa, a falta del tràmit de la tornada dels setzens de final contra el Múrcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)