Barça

E. Valverde

Tècnic del Barça

“El 0 a 3 potser sí que és una mica excessiu”

Nova victòria del Barça d’Ernesto Valverde, que camina amb pas ferm per la lliga. I el tècnic blaugrana va donar molta importància al fet d’haver-se endut els tres punts del camp del Leganés, un equip que va merèixer els seus elogis. “Ha estat un partit difícil, ens costava jugar. Ells es tancaven molt bé. Només havien rebut dos gols al seu camp. Treballen molt bé, tanquen línies i ens estava costant molt. Ha estat un partit complicat, no ho nego”, va resumir el tècnic. Valverde va explicar que en el segon temps el Leganés va intentar fer un pas endavant i que ells havien pogut marcar “gràcies al fet de tenir jugadors resolutius com Luis Suárez i Paulinho”. El tècnic blaugrana no va amagar que el seu equip no va fer un partit excels i que el resultat és una mica enganyós. “El resultat diu que hem dominat més del que ho hem fet. El 0 a 3 potser sí que és una mica excessiu. Ells han tingut les seves ocasions, però també hem sabut patir i atacar bé en moments determinats”, va justificar.

Sobre el joc de l’equip, va reconèixer que tenen molt marge de millora, però també va defensar que això també depèn dels rivals: “No hem estat brillants, però s’ha de saber jugar contra aquests rivals. És veritat que també hem de millorar coses. L’altre dia contra el Sevilla vam fer un molt bon partit, també contra l’Atlético. Sempre volem millorar. Hem d’estar contents, i els resultats ens ajuden a fer passos endavant. Cap dubte que hi ha coses que podem fer millor.” Valverde va reconèixer que el seu equip és fort a les àrees, una virtut que li agrada: “Està bé dominar el joc al mig del camp, però no pots ser tous a les àrees, perquè és on es decideixen els gols.”

Finalment, no va amagar que la groga a Piqué, que no podrà jugar a Mestalla, li va semblar “excessiva”. “L’he protestat bastant perquè a Amrabat li agrada molt el contacte i recolzar-se al rival. El públic també ha pressionat. Crec que només era falta. M’ha semblat excessiva.”

EL PARTIT

“Ha estat difícil, no ho nego. Ens costava jugar i ells es tancaven molt bé”

EL JOC

“No hem estat brillants i sabem que hem de millorar. Els resultats hi ajuden”

LA GROGA A PIQUÉ

“L’he protestat bastant perquè a Amrabat li agrada molt el contacte i recolzar-se”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)