Barça

Arda ja pensa a marxar

Buscant minuts. Segons la premsa turca, el migcampista es va reunir ahir amb Pep Segura per demanar-li que el club li faciliti la sortida, ja que no disposa de la confiança de Valverde

Arda Turan sembla que té clar que en el pròxim mercat de fitxatges haurà d’abandonar el Barça per continuar gaudint del futbol en un altre equip. Segons l’emissora turca Radyospor, el migcampista es va reunir ahir amb Pep Segura, mànager general del club, per presentar-li diverses ofertes interessants que ha rebut i expressar-li en primera persona que vol marxar aquest hivern tenint en compte l’ostracisme que viu amb Valverde. L’internacional turc no ha debutat encara aquest curs i tan sols ha entrat en una convocatòria –contra el Betis, en la primera jornada–. En aquesta reunió, Arda també hauria transmès a Segura que se sentia molt orgullós d’haver vestit la samarreta d’un gran club com el Barça, però que havia arribat el moment de marxar i que per aquest motiu demana facilitats al club.

La setmana passada, des de Turquia, ja es va informar que el Galatasaray podria haver aconseguit els diners per afrontar el fitxatge d’Arda, i el pas que va fer ahir el jugador podria ser decisiu amb vista a la seva arribada a Istanbul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)