Barça

Objectius molt desiguals

Rivals. L’Sporting de Portugal rep l’Olympiacòs a la recerca d’un triomf que li permeti continuar esgotant les seves possibilitats de classificació. Per aspirar fins i tot a ser tercers, als grecs només els val guanyar

En l’altre partit del grup D, l’Sporting de Portugal rep l’Olympiacòs disposat a sumar la segona victòria en aquesta fase de grups –l’única que té la va aconseguir en la primera jornada, precisament a Grècia i amb molta més claredat del que va indicar el resultat (2-3)–, que li permetria continuar esgotant les seves possibilitats de classificar-se per als vuitens de final. Tot el que no sigui sumar els tres punts, deixaria els portuguesos, depenent del que passi en el duel de Torí, gairebé sense possibilitats. Per la seva banda, l’Olympiacòs, que només té un punt, el que va esgarrapar fa tres setmanes contra el Barça, està obligat a guanyar tant si vol seguir somiant en els vuitens de final –encara que ho tingui gairebé impossible– com si vol aspirar a la tercera posició, que li donaria accés a disputar l’Europa League.

Jorge Jesús no podrà disposar d’un puntal en defensa, Coates, sancionat per acumulació de targetes, ni tampoc dels lesionats Acuña, Doumbia i Jonathan Silva. Emenike és l’única baixa del conjunt grec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)