Barça

Denúncia de l’advocat de Rosell

Pau Molins. L’advocat barceloní diu que el que està passant amb l’expresident del Barça “és un abús de presó preventiva” i explica que ho té tot embargat i que la seva família està vivint de la caritat de la resta de la família

Demà farà sis mesos que l’expresident del Barça Sandro Rosell, va entrar a la presó de Soto del Real acusat d’haver-se quedat 6,5 milions d’euros de la venda dels drets de televisió de 24 partits de la selecció brasilera. El seu advocat, Pau Molins, va denunciar ahir la seva situació. “Està bé, però els sis mesos pesen a qualsevol. El que està passant és un abús de la figura de presó preventiva. Hi ha mil maneres d’aconseguir que no hi hagi reiteració delictiva. Retirar el passaport o posar una polsera, per exemple”, va dir a RAC1. “Jurídicament és insostenible que estigui a la presó. Hi ha d’haver algun altre motiu. Hi ha disparitat de criteris. L’Audiencia Nacional es preocupa d’una entitat privada, la CBF, que ja ha dit que no se sent perjudicada. En el cas de Villar, que afecta la federació espanyola, només va estar sis dies en presó preventiva”, va dir Molins, que es va queixar de la lentitud de la justícia. “El Constitucional, amb el tema del procés, suspèn les resolucions en 24 hores. Nosaltres fa dos mesos i mig que les vam presentar i ni ens les han donat”, va explicar l’advocat, que va dir que ho està passant pitjor la família que el mateix Rosell. “Ho té tot embargat i la família viu de la caritat de la resta de la família. Li han embargat per quantitats que sumen tres vegades més del que li reclamen”, va denunciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)