Barça

“Sabíem que la firma era qüestió temps”

L’esperada signatura de la renovació per part de Leo Messi va ser un dels assumptes centrals de la roda de premsa d’ahir a banda de la visita a Mestalla. De fet, feia poques hores que el Barça havia difós una notícia que Valverde va valorar “molt positivament”. “Sobretot, per tranquil·litzar l’entorn”, va destacar l’entrenador blaugrana, a qui durant les últimes setmanes se li ha insistit respecte a la situació de la renovació del crac blaugrana quan sortia a la sala de premsa. “Sembla que a partir d’ara ja no hi haurà aquestes preguntes ni per a ell ni per a mi”, va dir somrient.

A pesar del rebombori que s’ha creat arran de la tardança de l’acte de signatura, Valverde va explicar que en el si del vestidor blaugrana hi havia tranquil·litat. “Perquè ja vèiem el seu compromís amb l’equip i sabíem que era qüestió de temps”, va assegurar. Quan li van preguntar pel que suposava per a ell entrenar un futbolista del nivell de Messi, el tècnic basc d’origen extremeny va ser ben expressiu: “És experiència única. Hi ha vegades que els jugadors s’adapten a l’entrenador i d’altres que és l’entrenador qui s’adapta al jugador. És excepcional.”

També se li va demanar que exposés quins moments té més presents quan pensa en la trajectòria de l’astre blaugrana: “Em ve al cap el gol que va marcar en la final de la copa [2015] contra Athletic Camp Nou [llavors Valverde dirigia el conjunt basc]. També recordo el gol que va fer al Getafe per la similitud amb el de Maradona, i el de cap al Manchester United en la final de la Champions [2009]”, va assegurar.

Deixant de banda, l’acte protocol·lari de la signatura, el club blaugrana va informar ahir que s’ha actualitzat la clàusula de rescissió de Messi, que passa dels 300 als 700 milions d’euros. Una suma estratosfèrica, però que Valverde va preferir no entrar gaire a valorar per prudència: “No soc expert en clàusules, però si ens atenem al cas Neymar pensàvem que ningú arribaria a pagar 222 milions.... Amb el temps no saps si una clàusula que sembla alta al final no ho és tant. Suposo que per això li han posat aquesta.”

LES FRASES

Valoro l’acte de la signatura molt positivament, sobretot per tranquil·litzar l’entorn blaugrana
Entrenar Messi és una experiència única
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)