Barça

“M’agradaria que ens toqués el Lleida”

Ernesto Valverde. Entrenador del FC Barcelona

La gran sorpresa de la jornada d’ahir de copa es va viure a Anoeta. El Lleida, que havia perdut 0-1 al Camp d’Esports en l’anada, va viure una nit màgica en la seva visita a Sant Sebastià i va eliminar contra tot pronòstic la Real d’Eusebio (2-3). A Ernesto Valverde no li importaria repetir i tornar a jugar contra un rival de segona B als vuitens de final. Després del tràmit que ha acabat essent l’eliminatòria contra el Múrcia (global de 8-0), al tècnic blaugrana no li faria res un derbi català a la següent eliminatòria: “M’agradaria el Lleida. És clar que sí. Però si ha eliminat la Real és per alguna cosa. Si són als vuitens és per mèrits propis. Però bé, el sorteig a partir d’ara és lliure i ens enfrontarem al rival que ens toqui”, explicava un Valverde que, això sí, no es va voler pronunciar sobre si li agradaria un clàssic a la copa o si preferia evitar el Madrid.

El de Viandar de la Vera va mostrar-se satisfet pel partit del seu equip i, especialment, amb els joves del filial que hi van participar: “Tinc la sensació que tots han aprofitat el partit. Hem dominat, hem jugat amb ritme... Estic content en línies generals. Els futbolistes del filial que han jugat els poses en el primer equip i responen bé. Estic content pel debut amb nosaltres de David i d’Oriol. Aleñá ha fet un bon partit, Arnaiz ha tornat a marcar... Estic content per tots ells.” “És un migcentre tipus Barça. Es relaciona bé amb la sortida de la pilota, veu bé les línies de passades interiors... Potser ha de millorar el joc d’esquena. Aquest any té un bon desafiament amb el Barça B”, va dir d’Oriol Busquets.

LA FRASE

Tinc la sensació que tots han aprofitat el partit. Oriol i David han debutat, Aleñá ha jugat bé, Arnaiz ha marcat...
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)