Barça

Els jugadors i el cos tècnic recullen els nous Audi

Jornada distesa. Els blaugrana van gaudir d’un matí diferent al Circuit de Barcelona-Catalunya, on van poder conduir els cotxes més ràpids de la marca

Els jugadors i el cos tècnic del primer equip van rebre ahir els nous cotxes de la marca Audi en un acte promocional al Circuit Barcelona-Catalunya després de l’entrenament matinal. La plantilla blaugrana va poder gaudir d’una jornada distesa al volant dels models més ràpids del mercat després de seguir amb la bona ratxa de resultats amb la victòria en la copa. Alguns jugadors com Aleix Vidal, Busquets i Deulofeu van poder comprovar de primera mà les prestacions i la tecnologia que ofereixen els vehicles d’un dels patrocinadors principals del club acompanyats dels pilots Jordi Gené i Nico Müller. El mateix pilot suís va impartir una classe exclusiva en què va explicar els secrets i la seva experiència en l’alta competició automobilística.

Una vegada finalitzades les activitats al volant pel traçat del Circuit, els futbolistes i el cos tècnic van anar recollint un a un els nous cotxes que conduiran durant la temporada 2017/18 per gentilesa de la marca alemanya. Messi, Suárez i Piqué van escollir el mateix model, l’Audi RS6 Avant, mentre que els més joves de la plantilla van optar per un cotxe més esportiu, l’Audi Q7 Sport.

A l’acte també hi van assistir Jordi Cardoner, Òscar Grau i el responsable de l’àrea de negoci global, Francesco Calvo, i per part d’Audi hi va estar present Guillermo Fadda, el seu director a l’Estat espanyol. Umtiti va protagonitzar la imatge graciosa de la jornada quan va fer broma mentre es feien la fotografia de grup. El francès va col·locar els dits per sobre del cap de Cardoner en el moment de la instantània sota la mirada còmplice de Piqué, que va acompanyar l’escena d’un somriure.

Ter Stegen Audi SQ5 S Line
Cillessen Audi Q7 Sport
Semedo Audi Q7 Sport
Sergi Roberto Audi RS3 Sport
Aleix Vidal Audi R8 Spyder
Piqué Audi RS6 Avant
Umtiti Audi RS3 Sportback
Mascherano Audi A7 Sportback
Vermaelen Audi Q7 Sport
Jordi Alba Audi Q7 Sport
Digne Audi RS3 Sportback
Busquets Audi R8 Plus
Paulinho Audi Q7 Design
Iniesta Audi SQ7
Rakitic Audi Q7 Sport
André Gomes Audi Q7 Sport
Rafinha Audi Q7 Sport
Denis Suárez Audi Q7 Sport
Arda Turan Audi Q7 Sport
Deulofeu Audi Q5 Design
Dembélé Audi RS3 Sportback
Alcácer Audi RS3 Sportback
Luis Suárez Audi RS6 Avant
Messi Audi RS6 Avant
Valverde Audi Q7 E-TRON
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)