Barça

“Em queda poc recorregut al Barça i a la selecció”

Conscient. Mascherano reconeix que la seva etapa com a blaugrana està arribant a la fi i que el mundial de Rússia serà l’última aparició amb l’Argentina

Mascherano és un jugador intel·ligent al terreny de joc, i aquesta virtut la trasllada també fora del camp. L’argentí és conscient que la seva etapa al Barça està arribant a la fi amb 33 anys i després d’acumular catorze títols com a blaugrana i assolir la maduresa futbolística que ha demostrat en els grans partits. En la seva vuitena temporada al club, però, ha perdut protagonisme a l’equip de Valverde –ha disputat 10 partits– per la forta competitivitat a l’eix de la defensa i per la lesió que arrossega.

En una entrevista a ESPN, Mascherano va reconèixer que aquesta pot ser la seva darrera temporada amb el conjunt blaugrana. “Crec que es va acabant la meva etapa al club, és lògic. Després de tant de temps, és clar que em queda poc recorregut al Barça. No ho dic amb nostàlgia. A Barcelona he passat els anys més meravellosos de la meva carrera i això no ho oblidaré mai.”

“Soc de les persones que pensa que les etapes cal saber-les tancar. I m’agradaria poder tancar-la a temps. Del Liverpool no vaig marxar bé i no m’agradaria que passés el mateix al Barça. Això ja no dependrà tant de mi, però tinc aquesta predisposició”, va afegir l’internacional argentí sobre com espera que sigui el seu adeu del Barça, un club que estima molt i del qual seguirà sent aficionat quan marxi.

A més, Mascherano va revelar com es va produir el seu fitxatge pels blaugrana l’estiu del 2010 procedent del Liverpool. “Vam estar quinze o vint dies negociant amb l’Inter de Milà i les coses no es van donar com volíem. Jo parlava amb Leo i era un somni venir al Barça de Guardiola amb tot el que representava això aquells anys, i vaig lluitar per venir. Era una oportunitat única que no podia deixar escapar.” Per l’argentí, Guardiola va ser el tècnic “que va revolucionar aquest joc. El va millorar i per això és el millor entrenador del món.”

Mascherano també va confessar que el mundial de Rússia serà la seva última gran competició amb la selecció argentina: “Espero poder estar al mundial. Seria la millor manera de tancar la meva història amb l’Argentina.” El central sí que és un fix per a Sampaoli i, si les lesions li ho permeten, serà a Rússia amb l’albiceleste, on tractarà, juntament amb Messi, d’aconseguir el seu primer mundial.

MADURESA

Sempre ha estat un jugador clau, però aquest curs ha perdut protagonisme
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)